• Μοναδικές Πηγές Ζωικής Πρωτεΐνης

 • Χωρίς Σιτηρά

 • Πλούσιο σε Λαχανικά, Όσπρια και Φρούτα

 • Εγγυημένα Αντιοξειδωτικά

 

Η σύγχρονη επιστήμη αποδεικνύει ότι ο σκύλος ή η γάτα σας εξακολουθούν να έχουν το DNA του άγριου σκύλου ή της αγριόγατας. Η χρόνια εξημέρωση και η εξαιρετική φροντίδα έχουν μετατρέψει το κατοικίδιο σας από έναν πιθανό εχθρό με μικρή διάρκεια ζωής σε έναν μακρόβιο καλύτερο φίλο. Παρόλο που το DNA τους παραμένει το ίδιο και τα γούστα τους απαιτούν κάτι από το φυσικό τους περιβάλλον, η διατροφή του κατοικίδιου σας θα πρέπει να τους παρέχει τα καλύτερα θρεπτικά στοιχεία που διατίθενται σήμερα.

Παράγονται από πραγματικό κρέας και συμπληρώνονται με λαχανικά, όσπρια και φρούτα. Αυτές οι, χωρίς σιτηρά, συνταγές παρέχουν μια άριστη γευστική αίσθηση, ιδιαίτερα εύπεπτη ενέργεια και εγγυημένα αντιοξειδωτικά για την υποστήριξη ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος και γενικά μιας πολύ καλής υγείας.

Τα κατοικίδια σας ποθούν μια γεύση από την άγρια φύση. Εμπρός προσφέρετε τους μια.

 

Χαρακτηριστικά των συστατικών

Το μοναδικό, άπαχο και ιδιαίτερα εύπεπτο μίγμα πρωτεΐνης προσφέρει αμινοξέα & λιπαρά οξέα που βοηθούν στην στήριξη των μυών, τη λειτουργία των οργάνων, του ανοσοποιητικού συστήματος, και στη δημιουργία ενός υγιούς δέρματος και λαμπερού τριχώματος. Το αποτέλεσμα είναι ότι η ενστικτώδης διατροφή που το κατοικίδιο σας ποθεί, βοηθά στη διατήρηση της καλής υγείας.

 

Λαχανικά, Όσπρια & Φρούτα

Οι γλυκοπατάτες, τα μπιζέλια, οι τομάτες, τα μύρτιλλα, τα σμέουρα και άλλα συστατικά παρέχουν βιταμίνες, ανόργανα άλατα, ισχυρά αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες που βοηθούν στην καλή υγεία και ευεξία.

 

Διατροφικά πλεονεκτήματα

 • Αποξηραμένες Ρίζες Ραδικιών

Αυτές οι προβιοτικές ίνες προστίθενται για την υποστήριξη της υγιούς πέψης. Η προβιοτική ίνα παρέχει καύσιμα στα προβιοτικά βακτήρια που βρίσκονται μέσα στο πεπτικό σύστημα.

 • Χωρίς Σιτηρά

Οι τροφές χωρίς σιτηρά παρέχουν στο κατοικίδιο σας διατροφή για τη βέλτιστη υγεία και ζωτικότητα του.

 • Αντιοξειδωτικά

Τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στην προστασία της καλής υγείας τουκατοικίδιου σας. Τα λαχανικά και τα φρούτα παρέχουν αντιοξειδωτικά με εγγυημένα επίπεδα ψευδαργύρου & βιταμίνης Ε που βοηθούν στην υποστήριξη της βέλτιστης κυτταρικής υγείας.

 • Μίγμα Ωμέγα λιπαρών οξέων

Τα Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα μαζί, βοηθούν στη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος και ενός λαμπερού τριχώματος, καθώς και στην καλή υγεία.

 • Χηλικά μέταλλα

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της πέψης, τα μέταλλα αυτά συνδέονται με τις πρωτεΐνες για την καλύτερη απορρόφηση τους από τον πεπτικό σωλήνα. Τα χηλικά συμπλέγματα συμπεριλαμβάνονται στις συνταγές για να βοηθήσουν στην εύκολη απορρόφηση με στόχο τη βέλτιστη διατροφή.

 • DHA

Οι τροφές της Taste of the Wild για κουτάβια παράγονται από έλαιο σολομού, πηγή DHA. Tο DHA είναι Ω3 λιπαρό οξύ που βοηθάει στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και της όρασης.

 • Μικρές Κροκέτες

Στη συνταγή Appalachian ValleyTM Small Breed, το μικρό μέγεθος της κροκέτας βοηθάει στο εύκολο μάσημα από μικρά στόματα και στο να κρατά τα δόντια καθαρά.

 • Ταυρίνη

Βοηθά στη διατήρηση της υγείας της καρδιάς και των ματιών.